top of page

sKA DU SÄLJA DIN BIL?

Vi hjälper dig att göra en bättre och smidigare affär!

mini3_edited.jpg
Hem: Välkommen

Sälj din bil med Carflip

SNABBT-SMIDIGT-SÄKERT

 

Det ska vara enkelt att sälja sin bil. Carflip gör det enkelt! Vi sköter hela processen från start till mål och ser till att du får maximalt betalt för din bil. Vi kommer till dig och besiktar din bil. Sedan förhandlar vi med bilhandlare från Svergie och Europa för att maximera priset. Vår vision är att du ska behöva göra så lite som möjligt samtidigt som du får så bra betalt som möjligt.

Hem: Om oss

Läs vad våra kunder tycker om oss

Hem: HTML Embed

Hur du säljer din bil med Carflip

Vår vision är att du ska behöva göra så lite som möjligt, samtidigt som du får så bra betalt som möjligt.
Här nedan förklarar vi processen i steg för steg. Har du några ytterligare frågor? Tveka inte att höra av dig.

1. Fyll i kontaktformuläret

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret. Vi kontaktar dig och bokar en tid för inspektion av din bil. 

2. Kontroll

Vi kommer till dig och gör en kontroll av din bil. Kontrollen utgör underlaget för vår förhandling med bilhandlarna därför är det av vikt att den är så komplett som möjligt. Du behöver se till att det som tillhör bilen finns tillgängligt, så som nycklar, insynsskydd och eventuella vinterhjul.

3. Förhandling

Vi delar resultat av inspektionen med bilhandlare i vårt nätverk. Vi tar sedan in bud och förhandlar åt dig för att priset ska bli så högt som möjligt.

4. Beslut

Efter att vi samlat in bud från vårt nätverk av bilhandlare så presenterar vi ett inköpspris för dig. Vid accept av inköpspriset bokar vi en tid för upphämtning av din bil.

5. Hämtning

Vid hämtning görs ett inköpsavtal som signeras med Mobilt BankID. Vi gör sedan en utbetalning till ditt konto. Har bilen ett lån eller restskuld knuten till sig så löser vi det och betalar ut eventuell mellanskillnad till dig. Vi sköter ägarbyte samt uppsägning av försäkring. Det du behöver är den gula delen av registreringsbeviset samt eventuell lösenoffert.

Hem: Lista
pexels-hassan-ouajbir-804130.jpg

Vill du sälja din bil?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt meddelande!

Hem: Försäljningslead
Image by Kévin et Laurianne Langlais

Snabbt

Vi gör jobbet!

Vi inspekterar din bil och delar resultaten med vårt nätverk av bilhandlare. Genom vår plattform kan vi snabbt samla in bud, förhandla och erbjuda dig det bästa möjliga inköpspriset.

 

gray asphalt road under blue sky during daytime_edited.jpg

Smidigt

Vi kommer till dig!

Kontrollen av din bil sker där det passar dig. Antingen hemma hos dig eller på din arbetsplats. När du bestämt dig för att sälja din bil så hämtar vi den hos dig. 

Asian woman fastening seat belt in the car, safety concept_edited.jpg

Säkert

En trygg affär!
Vid hämtning gör vi en utbetalning till ditt konto och skriver ett inköpsavtal som signeras med Mobilt BankID. Vi hanterar ägarbytet och löser eventuella restskulder och lån.

Hem: Ny produkt
bottom of page