top of page
Så fungerar det: Bild

Hur du säljer din bil med Carflip

Vår vision är att du ska behöva göra så lite som möjligt, samtidigt som du får så bra betalt som möjligt.
Här nedan förklarar vi processen i steg för steg. Har du några ytterligare frågor? Tveka inte att höra av dig.

1. Fyll i kontaktformuläret

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret. Vi kontaktar dig och bokar en tid för inspektion av din bil. 

2. Kontroll

Vi kommer till dig och gör en inspektion av din bil. Vi delar resultatet med bilhandlarna vi samarbetar med och det är därför av stor vikt att vi har så komplett information som möjligt. Du behöver se till att det som tillhör bilen finns tillgängligt, så som service historik, reservnycklar, insynsskydd och eventuella vinterhjul.

3. Förhandling

Vi delar resultat av inspektionen med bilhandlare i vårt nätverk. Vi tar sedan in bud och förhandlar åt dig för att priset ska bli så högt som möjligt.

4. Beslut

Efter att vi samlat in bud från vårt nätverk av bilhandlare så presenterar vi ett inköpspris för dig. Vid accept av inköpspriset bokar vi en tid för upphämtning av din bil.

5. Hämtning

Vid hämtning görs ett inköpsavtal som signeras med Mobilt BankID. Vi gör sedan en utbetalning till ditt konto. Har bilen ett lån eller restskuld knuten till sig så löser vi det och betalar ut eventuell mellanskillnad till dig. Vi sköter ägarbyte samt uppsägning av försäkring. Det du behöver är den gula delen av registreringsbeviset samt eventuell lösenoffert.

Så fungerar det: Lista
Image by Kévin et Laurianne Langlais

Snabbt

Vi gör jobbet!

Vi inspekterar din bil och delar resultaten med vårt nätverk av bilhandlare. Genom vår plattform kan vi snabbt samla in bud, förhandla och erbjuda dig det bästa möjliga inköpspriset.

gray asphalt road under blue sky during daytime_edited.jpg

Smidigt

Vi kommer till dig!

Kontrollen av din bil sker där det passar dig. Antingen hemma hos dig eller på din arbetsplats. När du bestämt dig för att sälja din bil så hämtar vi den hos dig. 

Asian woman fastening seat belt in the car, safety concept_edited.jpg

Säkert

En trygg affär!
Vid hämtning gör vi en utbetalning till ditt konto och skriver ett inköpsavtal som signeras med Mobilt BankID. Vi hanterar ägarbytet och löser eventuella restskulder och lån.

Så fungerar det: Ny produkt
sammanflätade
Väsentliga vågor

Företag

Carflip hjälper företag att smidigt avyttra sina bilar och ta del av det mervärde som oftast finns i bilens kalkyl. Vi kommer till er och testar av bilen. Vi förhandlar sedan med bilhandlare för att maximera priset. Ni får sedan en offert att ta ställning till. Vid accept löser vi restskulden och betalar ut överskottet till er. Vi hämtar sedan bilen på plats. Ni kan fokusera på er verksamhet och slipper hanteringen samtidigt som ni vet att ni tagit chansen att göra en bättre affär än att bara lämna in bilen till en bilhandlare.

Så fungerar det: Text

Privatpersoner

Carflip hjälper privatpersoner att göra en smidigare och bättre bilaffär än vid traditionella alternativ som att lämna in  bilen till en bilhandlare eller sälja den via en marknadsplattform. Ska man ombesörja försäljningen själv finns möjligheten att få lite mer betalt, men man står då för hela arbetet själv. Iordningställande, annonsering, fotografering. Svara på frågor och visa upp bilen. Vid försäljningen ska även ägarbyten och betalningar hanteras. Genom Carflips nätverk av handlare både i Sverige och Europa kan vi hitta den köpare som betalar bäst för din bil. Samtidigt som du slipper allt jobb.

Så fungerar det: Text
bottom of page