top of page
pexels-andrea-piacquadio-787472_edited.jpg
Så fungerar det: Bild

Hur du säljer din bil med Carflip

Vår vision är att du ska behöva göra så lite som möjligt, samtidigt som du får så bra betalt som möjligt.
Här nedan förklarar vi processen i steg för steg. Har du några ytterligare frågor? Tveka inte att höra av dig.

1. Fyll i kontaktformuläret

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. När vi kontaktar dig så bokar vi en tid för besiktning av din bil. Vi kommer till dig och gör en kontroll av bilen på plats. 

2. Kontroll

Vi kommer till dig och gör en kontroll av din bil. Kontrollen utgör underlaget för vår förhandling med bilhandlarna därför är det av vikt att den är så komplett som möjligt. Du behöver se till att det som tillhör bilen finns tillgängligt, så som nycklar, insynsskydd och eventuella vinterhjul.

3. Förhandling

Underlaget från kontrollen presenteras för utvalda bilhandlare i Sverige och Europa. Vi förhandlar och samlar in bud från bilhandlarna för att priset ska bli så högt som möjligt.

4. Beslut

Efter att vi samlat in bud från vårt nätverk av bilhandlare så presenterar vi ett inköpspris för dig. Vid accept av inköpspriset bokar vi en tid för upphämtning av din bil.

5. Hämtning

Vid hämtning görs ett inköpsavtal som signeras med Mobilt BankID. Vi gör sedan en utbetalning till ditt konto. Har bilen ett lån eller restskuld knuten till sig så löser vi det och betalar ut eventuell mellanskillnad till dig. Vi sköter ägarbyte samt uppsägning av försäkring. Det du behöver är den gula delen av registreringsbeviset samt eventuell lösenoffert.

Så fungerar det: Lista
Image by Kévin et Laurianne Langlais

Snabbt

Prisförslag inom 24h!
Vi kontrollerar din bils skick och presenterar sedan underlaget för bilhandlare i vårt nätverk. Via vår plattform kan vi presentera, förhandla och samla in bud. Så att vi snabbt kan erbjuda ett maximerat inköpspris.

gray asphalt road under blue sky during daytime_edited.jpg

Smidigt

Vi kommer till dig!

Kontrollen av din bil sker där det passar dig. Antingen hemma hos dig eller på din arbetsplats. När du bestämt dig för att sälja din bil så hämtar vi den hos dig. 

Asian woman fastening seat belt in the car, safety concept_edited.jpg

Säkert

En trygg affär!
Vid hämtning gör vi en utbetalning till ditt konto och skriver ett inköpsavtal som signeras med Mobilt BankID. Vi hanterar ägarbytet och löser eventuella restskulder och lån.

Så fungerar det: Ny produkt

Företag

Carflip hjälper företag att smidigt avyttra sina bilar och ta del av det mervärde som oftast finns i bilens kalkyl. Vi kommer till er och testar av bilen. Vi förhandlar sedan med bilhandlare för att maximera priset. Ni får sedan en offert att ta ställning till. Vid accept löser vi restskulden och betalar ut överskottet till er. Vi hämtar sedan bilen på plats. Ni kan fokusera på er verksamhet och slipper hanteringen samtidigt som ni vet att ni tagit chansen att göra en bättre affär än att bara lämna in bilen till en bilhandlare.

Så fungerar det: Text

Privatpersoner

Carflip hjälper privatpersoner att göra en smidigare och bättre bilaffär än vid traditionella alternativ som att lämna in  bilen till en bilhandlare eller sälja den via en marknadsplattform. Ska man ombesörja försäljningen själv finns möjligheten att få lite mer betalt, men man står då för hela arbetet själv. Iordningställande, annonsering, fotografering. Svara på frågor och visa upp bilen. Vid försäljningen ska även ägarbyten och betalningar hanteras. Genom Carflips nätverk av handlare både i Sverige och Europa kan vi hitta den köpare som betalar bäst för din bil. Samtidigt som du slipper allt jobb.

Så fungerar det: Text
bottom of page